Часи – «зелені», звичаї – «шоколадні»

Якщо ви думаєте, що тренд на відхід олігархів «в тінь», заданий «демаршем» Ахметова, набиратиме обертів, то ви – глибоко наївний. А тому, мабуть, – щасливий.

Ось що пишуть на полях соцмереж користувачі, які в курсі всіх ділових розкладів: «хто з ким курить» і «хто на чому мутить».

За їхніми прикидками (що мають свою логіку) бізнес «шоколадного гетьмана» при «зелених» не тільки не стримав своїх ненажерливих і людоїдських апетитів, а й цілком нехило почувається, продовжуючи «варити і наварювати», разом із тим особливо не заморочуючись дотриманням «морди ліца» і деяких ефемерних норм ділового етикету і суто пацанських понять…

У 2015 році, в розпал президентства криголамного, на світ божий з’являється така собі фірма «KHAN DEVELOPMENT», компанія з «управління будівельними проектами», яка свою основну місію позначила до біса пафосно: «Будуємо довіру!».

Втім, нічого нового: у Петра завжди все було до біса пафосно та за межею пристойності: від зубних коронок із золота до вічно м’ятих рагульських костюмів та краваток (поки політтехнологи не змусили його очистити рота та викинути шмаття у сміття).

Тому зовсім не дивним виглядає вибір назви контори – «KHAN DEVELOPMEN» – яка у більшості напевно асоціюється зі знаменитим київським забудовником «KAN DEVELOPMENT», у котрого і ім’я, створене в 2001 році, і десятки успішних проєктів (щоправда, з купою «розборок» із кримінальним кодексом).

Лише оцініть красу гри: викинули одну літеру «H» і бізнес у «шоколаді»: чимало тих, хто ведеться на «понти», які, судячи з усього, в середовищі криголамного дорожчі за гроші.

Пофіг!? Бабки ж не пахнуть?

І ось, «присусідившись» до розкрученого лейблу, дітлахи зі статутним капіталом в 1 (одну) тисячу гривень! почали «лупити бабло» на великих будпроектах: на рахунку КХАНівців торгові центри у Вінниці, ресторани, спорткомплекси, таунхауси.

Круто, правда? Мощща, а не компанія!

Але!

Якщо ви побажаєте віддячити цим «шоколадним зайцям» за їхню самовіддану працю з облаштування Вінниці та країни, то на жаль сайту цього мега-будівельного колосу не знайдете.

У 21-му столітті, у 2023 році у великої компанії немає сайту!

Сайту нема, Карл!

Мало того, пронозливий Гугл теж не в курсі за цих крутих чуваків.

З усіх контактів вдалося витягнути лише телефон та імейл. А також посилання на обліковий запис в одній соцмережі. Але є нюанс: хитромудрі ділки і тут одну букву «втратили», а другу тупо поміняли на схожу. Замість правильної назви мережі LinkedIn, ці майстри шифрування та правнуки радистки Кет написали Linedin.

«Будуємо довіру!», ага.

Зважаючи на все, спорідненими узами КХАН пов’язаний з ТОВ «Будівельне бюро», створене також у 2015 році. Принаймні, засновники там начебто одні й ті самі.

Тільки «Бюро» вже встигло «вступити» в... скандал. У Господарському суді розглядається позовна заява ТОВ «Альянс Гарант Буд», яка вимагає стягнути з ТОВ «Будівельне бюро» майже 120 мільйонів гривень боргу з орендної плати та оплати за орендоване обладнання.

Походу, хтось когось знову розвів?

Ні, ну а що – «Будуємо довіру!».




Новости
Корупція під час війни не знає меж: у Фастові мерія за 10 днів провела “надзвуковий” тендер на 200 млн гривень
19.04.2024

Російський слід Арсена Жумадинова: дружина росіянка, брат - російський бізнесмен, відвідування Криму. Корупція та злочини гендиректора «Державного оператору тилу»
18.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Британія подумує надати свою новітню лазерну зброю Україні
12.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Довічний термін отримав коригувальник, який навів "Іскандер" на піцерію в Краматорську
05.04.2024

Правитель РФ Володимир Путін заявив, що Росія не може бути об’єктом терористичних атак з боку ісламських фундаменталістів, бо в країні начебто існує "міжконфесійна злагода та єдність". Джерело: пропагандисти "РИА Новости" Пряма мова Путіна: "Росія
04.04.2024

Правитель РФ Володимир Путін заявив, що Росія не може бути об’єктом терористичних атак з боку ісламських фундаменталістів, бо в країні начебто існує "міжконфесійна злагода та єдність". Джерело: пропагандисти "РИА Новости" Пряма мова Путіна: "Росія
04.04.2024

У березні ЗСУ знищили рекордну за час великої війни кількість артилерійських систем РФ – МОУ
02.04.2024