Авдіївку здають через бездіяльність та імпотенцію Ставки Верховного Головнокомандувача

авдіївка

З 1 жовтня російська армія вже два з половиною місяці безперервно штурмує Авдіївку.

За цей самий час Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський 10 разів оголошував проведення Ставки по Авдіївці.

А ось який коефіцієнт корисної дії від цих засідань: За цей самий час за 76 діб одна з бригад, яка веде безперервні бої на напрямку головного удару противника в Авдіївці отримала від держави такі дрони основних типів:

fpv-дронів — до 700;

Мавік-3 — 18 (вісімнадцять);

Мавік-3Т — 6 (шість);

Аутел-4Т — 70.

Усі ці дрони вже дуже давно використані за призначенням, зараз бригада воює на волонтерських дронах. Тому що денна витрата Мавік-3 становить до 10 дронів, а денна витрата fpv становить до 60 дронів.

А наступ росіян продовжується. Ок, ми не робимо досі ні снаряди ні міни, але ж ми можемо частково їх замінити дронами, вони є на ринку. Чому ж держава їх не постачає в адекватній кількості?

Я не міністр, не президент, не Укроборонпром, і не голова Офісу президента, але завдяки донатам читачів та глядачів на мій фонд за цей рік Цензор.НЕТ поставив на фронт невелику відносно партію fpv-дронів "Дикі шершні" — 1100 дронів. Як виявилось, це більше, ніж держава здатна поставити на напрямок головного удару в Авдіївку.

У мене питання, навіщо президент Зеленський робить заяви, ніби він опікується обстановкою в Авдіївці і ніби він щось робить для порятунку міста, якщо коефіцієнт корисної дії Зеленського за два з половиною місяці засідань та "відосіків" — 700 fpv вартістю 280 тисяч доларів?

Що ви там на Ставці обговорюєте?

Не знаєте, пане президенте, де взяти гроші на дрони, — то й запитайте на Ставці усіх присутніх.

Запитайте Єрмака: "Андрію, ми поставили дронів на напрямок головного удару ворога в Авдіївку на суму меншу у 120 разів, ніж утримання телемарафону, який нас піарить, давай зекономимо у цьому місяці на марафоні і тоді купимо 10 тисяч fpv-дронів?"

Або запитайте Татарова:

"Олеже, ми поставили дронів в Авдіївку на суму у чотири рази меншу, ніж коштує твоя нова вілла у Конча-Заспі, за закриття кримінальних справ та віджими будівельних компаній ти вже давно став мультімільярдером, купи хоча б тисячу мавіків?"

Або запитайте Шурму: "Ростиславе, твоя родина торгує електрикою з росіянами, давай ти на усі ці гроші купиш дрони в Авдіївку, ви ж отримали у рази більше, ніж ми поставили дронів?"

Або подзвоніть Шефіру, і хай він з ваших спільних офшорних компанії перерахує частку тих 40 мільйонів доларів, які Коломойський вивів із Привата на 95 квартал?

Ось тоді Ставка Верховного Головнокомандувача буде мати якийсь результат. А поки ви, пане президенте, не здатні знайти Дрони та поповнення для Авдіївки, припиніть ці безвідповідальні балачки — вам дана влада для ухвалення рішень, і ви несете відповідальність, щоб наша армія не героїчно вмирала, а героїчно вбивала ворога та змогла захистити наші міста.

Юрій Бутусов, Цензор. НЕТ




Новости
Крали, крадемо і будемо красти! Чи є в когось інші думки …?
14.05.2024

Корупція під час війни не знає меж: у Фастові мерія за 10 днів провела “надзвуковий” тендер на 200 млн гривень
19.04.2024

Російський слід Арсена Жумадинова: дружина росіянка, брат - російський бізнесмен, відвідування Криму. Корупція та злочини гендиректора «Державного оператору тилу»
18.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Британія подумує надати свою новітню лазерну зброю Україні
12.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Довічний термін отримав коригувальник, який навів "Іскандер" на піцерію в Краматорську
05.04.2024

Правитель РФ Володимир Путін заявив, що Росія не може бути об’єктом терористичних атак з боку ісламських фундаменталістів, бо в країні начебто існує "міжконфесійна злагода та єдність". Джерело: пропагандисти "РИА Новости" Пряма мова Путіна: "Росія
04.04.2024

Правитель РФ Володимир Путін заявив, що Росія не може бути об’єктом терористичних атак з боку ісламських фундаменталістів, бо в країні начебто існує "міжконфесійна злагода та єдність". Джерело: пропагандисти "РИА Новости" Пряма мова Путіна: "Росія
04.04.2024